Lillprinsen somnade…


Lillprinsen somnade för ett ögonblick i soffan. Han satt och hängde med huvudet. Så sött.
Oj, tänkte jag. Här är en liten som är trött. Kanske, kanske, går det att lägga över honom i vagnen. Sedan kanske, kanske, kan jag smyga in och ta en liten tupplur jag också, så här på förmiddagen. Känner mig så trött idag. Så trött så.

Men det skulle jag nog aldrig ha tänkt. För när jag hade kört fram vagnen för att lasta i en sovande liten grabb, hinner jag bara lägga ner honom och sedan; Bling! så öppnas ögonen på honom och han verkar pigg som en liten mört. Lite typiskt kanske.

Nu springer han omkring och leker med en röd trasig traktor och vill att jag ska sätta i en gubbe i traktorn. En gubbe som är jättemycket större än själva traktorn. Men det spelar ingen roll. Gubben ska in i traktorn. Inte lätt att förstå det där för en liten grabb.

Och jag då. Jag sa: ”Gå hämta den vita motorcykeln istället. På den ska gubben sitta.”

Knasiga jag. Som om han vet vilken som är vit. Visst är han smart, grabben. Men färgerna kan han ju inte ännu. Fast det är klart, man ska ju börja i tid.

Det här inlägget postades i Barnen, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Lillprinsen somnade…

  1. Linda skriver:

    Så gulligt foto. Typiskt att han vaknade… 😉
    Ha en fin regnig dag!
    Kram

  2. supermom skriver:

    Ha ha! Våra små bebbar har båda somnat på samma sätt i soffan idag. Båda har försökt få in en alldeles för stor gubbe i en traktor…och lillebrors gubbe skulle också sitta på en motorcykel egentligen… 🙂

    Lille Bror älskar att leka med små gubbar som han sätter på motorcykeln, jag ska alltid hjälpa honom och det går bra att få dit 2 ibland 3 gubbar men så vill han gärna knö in några tjejer också och då blir det genast svårare. Han förstår ju inte att de inte kan sitta på mc:n allihop!

    De är så söta!

  3. ingela skriver:

    Linda, ja, lite typiskt. Men han somnade på lunchen så då passade jag på att ta mig en lur. 🙂 Kram

    Supermom; Haha.. de håller samma schema! 🙂
    Här är också gubbar väldigt poppis. Gubbar och bilar. 🙂

    Härliga barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *